Guestbook


Familie Welbedacht06-10-18 - 07:31

Afgelopen zomer heerlijk kunnen vertoeven in de vriendelijke omgeving van La Lune, Comberouger. In de gite van de familie Smit.
Wat een welkom, door onze gastvrouw en gastheer. Onder het genot van een heerlijk drankje, overheerlijke hapjes veel over en weer uitgewisseld. Voelt goed, warmte, gezelligheid en oprechte belangstelling. ( onze dochter Marit gaf aan dat het voelt als een soort ´oma en opa´ heerlijk toch.)
En wat een heerlijke huis! genoten van voortreffelijke bedden( en waar heb je dat nu als je op vakantie bent?) De keuken van alle gemakken voorzien, ruimte in en om het huis. En dan ook met grote regelmaat verwennerij of door de onbespoten groenten en fruit, die de smaak van de zon in zich hebben of door de heerlijke kookkunsten van Plonie. Echt lekker hoor die recepten, vraag alsjeblieft naar het recept van de plaatkoek( een echte aanrader!!!)
voor ons een vakantie waarin we heerlijk zijn bijgekomen van werk en school. Genieten van de bovenste plank, naast zwembad tig boeken gelezen en voor de jeugd zelfs wifi! kortom een aanrader voor zowel de innerlijke - als geestelijke mens. We hopen zeker nog een keer terug te gaan komen. al zal het niet het zelfde zijn, omdat we jullie lieve hond Fleur vreselijk gaan missen.
Lieve mensen, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze heerlijke vakantie.
Christian, Froukje, Niels en Marit
Vanessa / Rogier Hopstaken11-08-18 - 18:49

Willem en Plonie, bedankt voor de (twee) weken héérlijke vakantie met warm ontvangst, uitgebreide informatie (VVV- kantoor was overbodig ), práchtige gîte, goede zorgen en tenslotte het warme afscheid. De regio is lekker rustig evenals het verblijf in La Lune. Het huis is voorzien van alles en zoals ook eerder genoemd is het zwembad ook te gek. De groeten, ook van ons drie kinderen.

Familie Hopstaken
Daniël Knuttel24-07-18 - 10:18

Wij hebben in juni/juli twee weken in de safaritent gelogeerd en hebben echt heerlijk genoten. De tent ligt op een prachtige (in de ochtend koele) plek in de ruime tuin. Van alle gemakken voorzien, ruim bemeten en met veel privacy. We hebben veel plaatselijke marktjes bezocht, uitstapjes naar Lourdes, de Pyreneeën en Beaumont gemaakt. Bij de plaatselijke biologische wijnboer hebben we, na een leuke rondleiding, heerlijke wijn ingeslagen en hebben we later in de week een hele gezellige lunch in de wijngaard (tijdens een open dag) gedaan.
Het gebied is totaal niet toeristisch, waardoor je een leuke inkijk in het echte Franse leven krijgt. Echt super relaxed allemaal.
Willem en Plonie, jullie zijn echt hele gastvrije mensen. Bedankt!
Fam. Boere28-08-17 - 20:48

We zijn voor de derde keer in de gîte La Lune geweest en dit is ons gezin (met drie tieners) opnieuw erg goed bevallen. De rust rondom het huis, de extra versproducten en de inrichting van het huis waren erg goed als vanouds. Ook onze contacten met Willem, Plonie en Fleur waren hartelijk zoals we gewoon waren.

In de omgeving hebben we erg genoten van de kanotocht in St. Antonin de Noble Val, een lunch met 3-gangen in Beaumont, de markt in Fleurance en het meer bij St. Clar. Genoeg te doen en te zien in de omgeving. Van harte bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen. We zijn nog steeds niet helemaal uitgekeken.

Groeten van de fam. Boere
Fam Stok / Fam Bax22-08-17 - 21:35

We kijken terug op twee leuke en gezellige weken vakantie! We waren met twee gezinnen (gite en tent) waardoor we het rijk alleen hadden.

Heerlijk afkoelen na en dagtrip Lourdes, Andorra of Carcassonne, het bezoeken waard!
Nogal eens verwend worden met verse producten uit de tuin. Al met al een heerlijk rustige plek om vakantie te houden.
   
 
Print tel.: 0033 5 63 27 72 02