Guestbook


Vanessa / Rogier Hopstaken11-08-18 - 18:49

Willem en Plonie, bedankt voor de (twee) weken héérlijke vakantie met warm ontvangst, uitgebreide informatie (VVV- kantoor was overbodig ), práchtige gîte, goede zorgen en tenslotte het warme afscheid. De regio is lekker rustig evenals het verblijf in La Lune. Het huis is voorzien van alles en zoals ook eerder genoemd is het zwembad ook te gek. De groeten, ook van ons drie kinderen.

Familie Hopstaken
Daniël Knuttel24-07-18 - 10:18

Wij hebben in juni/juli twee weken in de safaritent gelogeerd en hebben echt heerlijk genoten. De tent ligt op een prachtige (in de ochtend koele) plek in de ruime tuin. Van alle gemakken voorzien, ruim bemeten en met veel privacy. We hebben veel plaatselijke marktjes bezocht, uitstapjes naar Lourdes, de Pyreneeën en Beaumont gemaakt. Bij de plaatselijke biologische wijnboer hebben we, na een leuke rondleiding, heerlijke wijn ingeslagen en hebben we later in de week een hele gezellige lunch in de wijngaard (tijdens een open dag) gedaan.
Het gebied is totaal niet toeristisch, waardoor je een leuke inkijk in het echte Franse leven krijgt. Echt super relaxed allemaal.
Willem en Plonie, jullie zijn echt hele gastvrije mensen. Bedankt!
Fam. Boere28-08-17 - 20:48

We zijn voor de derde keer in de gîte La Lune geweest en dit is ons gezin (met drie tieners) opnieuw erg goed bevallen. De rust rondom het huis, de extra versproducten en de inrichting van het huis waren erg goed als vanouds. Ook onze contacten met Willem, Plonie en Fleur waren hartelijk zoals we gewoon waren.

In de omgeving hebben we erg genoten van de kanotocht in St. Antonin de Noble Val, een lunch met 3-gangen in Beaumont, de markt in Fleurance en het meer bij St. Clar. Genoeg te doen en te zien in de omgeving. Van harte bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen. We zijn nog steeds niet helemaal uitgekeken.

Groeten van de fam. Boere
Fam Stok / Fam Bax22-08-17 - 21:35

We kijken terug op twee leuke en gezellige weken vakantie! We waren met twee gezinnen (gite en tent) waardoor we het rijk alleen hadden.

Heerlijk afkoelen na en dagtrip Lourdes, Andorra of Carcassonne, het bezoeken waard!
Nogal eens verwend worden met verse producten uit de tuin. Al met al een heerlijk rustige plek om vakantie te houden.
Ruud Martine Coen Stijn / Hond Jules14-08-17 - 12:22

Wij hebben een week in de gite vakantie gehad , met 2 kinderen van 11 en 17 jaar en onze hond Jules. Wat een top week hebben wij gehad !!
Warm ontvangst door Willem ( alleen ) , omdat Plonie vanwege familie omstandigheden er niet was.Willem je bent een top gastheer , leuke gesprekken met je gehad en lekker kunnen genieten van je groentetuin ! Heerlijke Gite , ruim en zeer compleet. lekker veel privacy. Ook de hond was zeer welkom en had fijn gezelschap van de huishond Fleur.
Het was zwembad echt fijn en mooi op temperatuur .
We zijn niets tekort gekomen , dank hiervoor !

Groetjes Fam Boogers
   
 
Print tel.: 0033 5 63 27 72 02