Guestbook


Familie Claassens26-08-19 - 09:45

We logeerden van 10 tot 24 augustus in La Lune in de gîte en de grote tent met onze kinderen en kleinkinderen. Onze zoon verbleef met zijn gezin in zijn mobilhome ook een weekje in de tuin van Plonie en Willem.
Alles was voorhanden in de gîte. Bij het warme weer was een duik in het frisse zwembad zeer welkom. We smulden ook van de lekkere verse pruimen die Willem kwam aanbieden. We maakten verschillende uitstapjes in deze nog niet door toeristen overspoelde streek. We genoten van deze fijne vakantie in Comberouger.
Familie Strikwerda05-08-19 - 19:35

Wij hebben twee heerlijke weken doorgebracht in de Gite bij Willem en Plonie en zijn totaal tot rust gekomen. Het heeft ons aan niets ontbroken, de gitte is van alle gemakken voorzien en de tuin en het zwembad zijn werkelijk prachtig.

De ontvangst van Willem en Plonie was meer dan hartelijk en ze zijn een geweldige gastvrouw en heer. Willem en Plonie zorgen dat de gasten het aan niets ontbreekt. De tips van Willem voor uitstapjes in de omgeving naar o.a. lokale markten hebben wij meer dan gewaardeerd. Ook het fruit en de groente uit de eigen tuin en de baksels van Ploni waren heerlijk.

Samengevat: warm en hartelijk met absoluut respect voor de privacy. Dit is het eerste vakantieadres waarvan wij overwegen nog een keer heen te gaan en wij zijn als gezin nog nooit tweemaal op dezelfde plek op vakantie geweest.
Fam. van Molle25-07-19 - 08:46

Wij hebben vorige week een heel fijne week doorgebracht
in de gite van La Lune. Het huisje is van alle gemakken voorzien en het zwembad is zalig! De streek is heel rustig, ver weg van alle massatoerisme, maar er is toch veel te zien (bv Montauban, Toulouse). Willem en Plonie zijn heel lieve, hartelijke mensen die je met plezier ontvangen. Heel veel groetjes, familie Van Molle uit België
Familie Welbedacht06-10-18 - 07:31

Afgelopen zomer heerlijk kunnen vertoeven in de vriendelijke omgeving van La Lune, Comberouger. In de gite van de familie Smit.
Wat een welkom, door onze gastvrouw en gastheer. Onder het genot van een heerlijk drankje, overheerlijke hapjes veel over en weer uitgewisseld. Voelt goed, warmte, gezelligheid en oprechte belangstelling. ( onze dochter Marit gaf aan dat het voelt als een soort ´oma en opa´ heerlijk toch.)
En wat een heerlijke huis! genoten van voortreffelijke bedden( en waar heb je dat nu als je op vakantie bent?) De keuken van alle gemakken voorzien, ruimte in en om het huis. En dan ook met grote regelmaat verwennerij of door de onbespoten groenten en fruit, die de smaak van de zon in zich hebben of door de heerlijke kookkunsten van Plonie. Echt lekker hoor die recepten, vraag alsjeblieft naar het recept van de plaatkoek( een echte aanrader!!!)
voor ons een vakantie waarin we heerlijk zijn bijgekomen van werk en school. Genieten van de bovenste plank, naast zwembad tig boeken gelezen en voor de jeugd zelfs wifi! kortom een aanrader voor zowel de innerlijke - als geestelijke mens. We hopen zeker nog een keer terug te gaan komen. al zal het niet het zelfde zijn, omdat we jullie lieve hond Fleur vreselijk gaan missen.
Lieve mensen, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze heerlijke vakantie.
Christian, Froukje, Niels en Marit
Vanessa / Rogier Hopstaken11-08-18 - 18:49

Willem en Plonie, bedankt voor de (twee) weken héérlijke vakantie met warm ontvangst, uitgebreide informatie (VVV- kantoor was overbodig ), práchtige gîte, goede zorgen en tenslotte het warme afscheid. De regio is lekker rustig evenals het verblijf in La Lune. Het huis is voorzien van alles en zoals ook eerder genoemd is het zwembad ook te gek. De groeten, ook van ons drie kinderen.

Familie Hopstaken
   
 
Print tel.: 0033 5 63 27 72 02