Guestbook


Fam. Boere28-08-17 - 20:48

We zijn voor de derde keer in de gîte La Lune geweest en dit is ons gezin (met drie tieners) opnieuw erg goed bevallen. De rust rondom het huis, de extra versproducten en de inrichting van het huis waren erg goed als vanouds. Ook onze contacten met Willem, Plonie en Fleur waren hartelijk zoals we gewoon waren.

In de omgeving hebben we erg genoten van de kanotocht in St. Antonin de Noble Val, een lunch met 3-gangen in Beaumont, de markt in Fleurance en het meer bij St. Clar. Genoeg te doen en te zien in de omgeving. Van harte bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen. We zijn nog steeds niet helemaal uitgekeken.

Groeten van de fam. Boere
Fam Stok / Fam Bax22-08-17 - 21:35

We kijken terug op twee leuke en gezellige weken vakantie! We waren met twee gezinnen (gite en tent) waardoor we het rijk alleen hadden.

Heerlijk afkoelen na en dagtrip Lourdes, Andorra of Carcassonne, het bezoeken waard!
Nogal eens verwend worden met verse producten uit de tuin. Al met al een heerlijk rustige plek om vakantie te houden.
Ruud Martine Coen Stijn / Hond Jules14-08-17 - 12:22

Wij hebben een week in de gite vakantie gehad , met 2 kinderen van 11 en 17 jaar en onze hond Jules. Wat een top week hebben wij gehad !!
Warm ontvangst door Willem ( alleen ) , omdat Plonie vanwege familie omstandigheden er niet was.Willem je bent een top gastheer , leuke gesprekken met je gehad en lekker kunnen genieten van je groentetuin ! Heerlijke Gite , ruim en zeer compleet. lekker veel privacy. Ook de hond was zeer welkom en had fijn gezelschap van de huishond Fleur.
Het was zwembad echt fijn en mooi op temperatuur .
We zijn niets tekort gekomen , dank hiervoor !

Groetjes Fam Boogers
Tjerk / Marieke Visser Neelke / Aron / Lucas / Boaz07-08-17 - 11:10

De laatste week van juli en eerste van augustus verbleven we in de Safaritent onderaan de heuvel langs de bosrand in de tuin van La Lune.
Het was precies wat we er van verwacht hadden: heerlijk rustige plek, niet toeristisch, zwembad in de tuin en prachtig weer. Vooral veel met elkaar als gezin optrekken en relaxen was het plan.

De prima luxe ingerichte Safaritent was onze uitvalsbasis. Pas tegen de middag komt de zon echt op de tent wat een aangename start van de dag is. Terwijl ´s avonds de zon juist nog een poosje op het terras voor de tent staat en je nog lang kunt nagenieten. Zelfs de warmste dag (39´) koelde het prima af in de nacht. Omdat het een relatief droog gebied is in de zomer zijn er niet heel veel muggen, de tent (slaapcabines) is goed afsluitbaar.

Voor bezienswaardigheden zoals kastelen of oude stadjes moet je wel rekenen op minimaal ca. 35 minuten rijden.
In de buurt is de omgeving prachtig heuvelachtig, afwisselend met zonnebloemvelden, graan of maïs en wijnranken. Mooi gebied om te fietsen, MTB hadden we mee, alleen op asfalt gereden.

Het zwembad is goed schoon (licht zout) en een heerlijke plek om te ontspannen. We hebben ook veel gelezen.

Willem en Plonie respecteren de privacy van de gasten en checken regelmatig of alles naar wens is. Er is altijd tijd voor een gezellig praatje en tips voor uitjes etc. Heerlijk om ook af en toe wat uit de groentetuin toegestopt te krijgen!
De ´excursie´ naar de lokale wijnboerderij was ook een hoogtepunt.

Het was een bijzondere ervaring om met Willem mee te gaan naar de kerk, Eglise Reformee Evangelique in Montauban. Echt een aanrader! Een bemoediging voor de kleine groep protestanten daar, en voor ons ook om verbondenheid te ervaren in het geloof.

Kortom; een heerlijke vakantie!
Joris Eva Daan Imke / Finn06-08-17 - 18:47

2 hele leuke weken gehad in een heel tof huisje!
Het huisje was ruim, netjes en gezellig! Volop genoten van het zwembad. Ook de tuin was heel ruim en gezellig. Ook leuk dat er achteraan het huisje een klein privé plekje is.
Willem en Plonie zijn heel vriendelijke, warme mensen. Steeds op de achtergrond aanwezig maar met heel veel respect voor privacy!
Enkele leuke stadjes bezocht waaronder Auch, Condom, Carcassonne, Toulouse.en Bruniquel, een echte aanrader!!!!
   
 
Print tel.: 0033 5 63 27 72 02