Livre d´Or


Familie Strikwerda05-08-19 - 19:35

Wij hebben twee heerlijke weken doorgebracht in de Gite bij Willem en Plonie en zijn totaal tot rust gekomen. Het heeft ons aan niets ontbroken, de gitte is van alle gemakken voorzien en de tuin en het zwembad zijn werkelijk prachtig.

De ontvangst van Willem en Plonie was meer dan hartelijk en ze zijn een geweldige gastvrouw en heer. Willem en Plonie zorgen dat de gasten het aan niets ontbreekt. De tips van Willem voor uitstapjes in de omgeving naar o.a. lokale markten hebben wij meer dan gewaardeerd. Ook het fruit en de groente uit de eigen tuin en de baksels van Ploni waren heerlijk.

Samengevat: warm en hartelijk met absoluut respect voor de privacy. Dit is het eerste vakantieadres waarvan wij overwegen nog een keer heen te gaan en wij zijn als gezin nog nooit tweemaal op dezelfde plek op vakantie geweest.
Fam. van Molle25-07-19 - 08:46

Wij hebben vorige week een heel fijne week doorgebracht
in de gite van La Lune. Het huisje is van alle gemakken voorzien en het zwembad is zalig! De streek is heel rustig, ver weg van alle massatoerisme, maar er is toch veel te zien (bv Montauban, Toulouse). Willem en Plonie zijn heel lieve, hartelijke mensen die je met plezier ontvangen. Heel veel groetjes, familie Van Molle uit België
Familie Welbedacht06-10-18 - 07:31

Afgelopen zomer heerlijk kunnen vertoeven in de vriendelijke omgeving van La Lune, Comberouger. In de gite van de familie Smit.
Wat een welkom, door onze gastvrouw en gastheer. Onder het genot van een heerlijk drankje, overheerlijke hapjes veel over en weer uitgewisseld. Voelt goed, warmte, gezelligheid en oprechte belangstelling. ( onze dochter Marit gaf aan dat het voelt als een soort ´oma en opa´ heerlijk toch.)
En wat een heerlijke huis! genoten van voortreffelijke bedden( en waar heb je dat nu als je op vakantie bent?) De keuken van alle gemakken voorzien, ruimte in en om het huis. En dan ook met grote regelmaat verwennerij of door de onbespoten groenten en fruit, die de smaak van de zon in zich hebben of door de heerlijke kookkunsten van Plonie. Echt lekker hoor die recepten, vraag alsjeblieft naar het recept van de plaatkoek( een echte aanrader!!!)
voor ons een vakantie waarin we heerlijk zijn bijgekomen van werk en school. Genieten van de bovenste plank, naast zwembad tig boeken gelezen en voor de jeugd zelfs wifi! kortom een aanrader voor zowel de innerlijke - als geestelijke mens. We hopen zeker nog een keer terug te gaan komen. al zal het niet het zelfde zijn, omdat we jullie lieve hond Fleur vreselijk gaan missen.
Lieve mensen, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan onze heerlijke vakantie.
Christian, Froukje, Niels en Marit
Vanessa / Rogier Hopstaken11-08-18 - 18:49

Willem en Plonie, bedankt voor de (twee) weken héérlijke vakantie met warm ontvangst, uitgebreide informatie (VVV- kantoor was overbodig ), práchtige gîte, goede zorgen en tenslotte het warme afscheid. De regio is lekker rustig evenals het verblijf in La Lune. Het huis is voorzien van alles en zoals ook eerder genoemd is het zwembad ook te gek. De groeten, ook van ons drie kinderen.

Familie Hopstaken
Daniël Knuttel24-07-18 - 10:18

Wij hebben in juni/juli twee weken in de safaritent gelogeerd en hebben echt heerlijk genoten. De tent ligt op een prachtige (in de ochtend koele) plek in de ruime tuin. Van alle gemakken voorzien, ruim bemeten en met veel privacy. We hebben veel plaatselijke marktjes bezocht, uitstapjes naar Lourdes, de Pyreneeën en Beaumont gemaakt. Bij de plaatselijke biologische wijnboer hebben we, na een leuke rondleiding, heerlijke wijn ingeslagen en hebben we later in de week een hele gezellige lunch in de wijngaard (tijdens een open dag) gedaan.
Het gebied is totaal niet toeristisch, waardoor je een leuke inkijk in het echte Franse leven krijgt. Echt super relaxed allemaal.
Willem en Plonie, jullie zijn echt hele gastvrije mensen. Bedankt!
   
 
Imprimer tel.: 0033 5 63 27 72 02