Luxe kamperen in "La Petite Lune"


Ruime safaritent voorzien van alle gemakken (glamping) en ingericht voor 5 personen - Klik voor een grote versieOnze safaritent is van alle gemakken voorzien (glamping) en is geschikt voor een gezin van 5 personen. Hij staat tegen de bosrand met uitzicht op onze tuin. Hier heeft u een maximum aan privacy.

Op de overdekte veranda staan twee lounge stoelen en een grote eettafel met twee banken.

Via de veranda komt u in het ruime woon/zit gedeelte. Hier vindt u een kitchenette (keukenblok met 4 pits gastoestel, een koelkast met vriesvak, een aanrecht met koud water, een waterkoker en een koffiezetapparaat). De kitchenette is volledig ingericht met ruim voldoende gerei. Voorts is er een eethoek en voldoende kastruimte om alles op te bergen.
Voor handdoeken en theedoeken dient u zelf te zorgen.
Naast de eethoek hebben we een zitje ingericht met twee gemakkelijke stoelen met bijzettafel. Het geheel hebben wij aangekleed met o.a. schemerlampjes om een huiselijke en gezellige sfeer te creëren.

veranda met lounge stoelen en een grote eettafel - Klik voor een grote versie veranda met lounge stoelen en een grote eettafel - Klik voor een grote versie veranda met lounge stoelen en een grote eettafel - Klik voor een grote versie woon/zitgedeelte met kitchenette - Klik voor een grote versie de kitchenette is volledig ingericht - Klik voor een grote versie zitje met gemakkelijke stoelen - Klik voor een grote versie
Vanuit het woon/zitgedeelte heeft u toegang tot de beide slaapruimtes: de ouderslaapruimte heeft twee boxspring bedden (80x200) en de kinderslaapruimte heeft een stapelbed (2x70x200) en een eenpersoonsbed (70x200). Bij alle bedden zijn ook leeslampjes.
Wij hebben voor voldoende kastruimte gezorgd zodat u uw kleding en overige spulletjes makkelijk kunt opbergen.

Uw privé badkamer met toilet, douche en wastafel bevindt in het local technique van ons zwembad op nog geen 50 meter van de tent. Daar is ook uw buitenkeuken met warm en koud water en de wasmachine. Deze laatste is in gemeenschappelijk gebruik met ons. Omdat het ’s nachts erg donker kan zijn hebben wij het grindpad naar het local technique verlicht en hebben we naast de tent - voor noodgevallen - een chemisch toilet geplaatst.
En mocht het ’s avonds te koud worden dan kunnen wij een kachel in de tent zetten.

twee slaapruimtes - Klik voor een grote versie ouderslaapruimte met boxspring bedden - Klik voor een grote versie kinderslaapruimte met bed en stapelbed - Klik voor een grote versie plattegrond van de safaritent - Klik voor een grote versie privé badkamer - Klik voor een grote versie privé badkamer - Klik voor een grote versie
Voor de tent staat uw eigen gas barbecue.
Het overdekte terras in de tuin en het grote zwembad (5x10m) zijn in medegebruik met onze gasten in de gite en ons zelf; dit geldt ook voor het kleinere (kinder)bad.

Wij vinden dat uw vakantie begint zodra u aangekomen bent op la Lune daarom maken wij alvast de bedden op; we willen dan ook graag weten met hoeveel personen u komt.
Indien u de bedden wilt verschonen zijn hoeslakens en hoezen beschikbaar. Voor handdoeken en theedoeken dient u zelf te zorgen.

Op deze manier willen wij u "glamoureus" laten kamperen met een vleugje romantiek.

de omgeving - Klik voor een grote versie zwembad - Klik voor een grote versie zwembad met locale technique - Klik voor een grote versie zitje in de tuin - Klik voor een grote versie kikkerkoor in de tuin - Klik voor een grote versie
Afdrukken tel.: 0033 5 63 27 72 02